Мідії

Мідії – невеличкі молюски, що живуть в перлинних мушлях. Їх м’ясо надзвичайно багате на корисні та поживні речовини, тому його включають в свій раціон люди, які піклуються про свою красу та здоров’я. Вітаміни А, В, С, D3, Е, РР, а також міро елементи хром, селен, залізо, мідь, кадмій, кальцій, фтор, фосфор, глікоген, кислоти Омега3 – неповний перелік «полівітамінного комплексу», який містить м’ясо мідій. Оздоровлюючий ефект мідій вражає: виведення токсинів, запобігання росту і розповсюдженню ракових клітин, нормалізація роботи серцево-судинної, нервової та імунної системи та органів травлення. Мідії їдять сирими, відвареними, запеченими чи смаженими. Ідеальний гарнір – рис і тісто, тому різотто і паельо, піцца та роли виходять просто неперевершеними. А мідії, запечені в мушлях з вершковим соусом, сиром та зеленню – це справжній кулінарний шедевр! Готові мідії гармонійно поєднують свій смак з червоними терпкими та шампанськими винами, пивом. А сирі мідії прийнято споживати тільки з сухими білими винами, які пасують до всіх морепродуктів.

Мідії

Знайдено товарів: 3.

Показати 1-3 з 3 товарів

Активні фільтри