Соуси

Раніше раків вживали, як закуску до пива. Сьогодні дуже популярні соуси до раків, креветок, мідій, які підкреслюють витончений смак дарів моря і додають йому пікантності. Існує чотири базових рецепти: білий, томатний, гострий та кисло-солодкий. Білий соус готується з вершків, лимонного соку, помірної кількості часнику, оливкової олії та пряних трав. Його м’який вершковий смак пасує до варених та запечених креветок та раків. А для приварених мідій вершки і олію потрібно замінити на сметану і майонез, змішаних в рівних частках. Для смажених ракоподібних ідеально підходить томатний соус. До його складу входять прості інгредієнти: густий сік томатів, часник, паприка, перець, коріандр. Щоб отримати кисло-солодкий соус, популярний в середньоморській кухні, потрібно ще додати мариновані корнішони та мед. Чудовий смак має м’ясо раків, креветок та мідій, приготоване на грилі. До такого делікатесу рекомендовано подавати гострий соус – лимонній сік з тертим коренем імбиру, часником, медом та гарячою олією.

Соуси

Знайдено товарів: 7.

Показати 1-7 з 7 товарів

Активні фільтри