Раки

Варені раки – улюблений делікатес мільйонів. Їх м’ясо цінують за ніжний смак і легку текстуру. А ще воно дуже корисне, тому дієтологи радять збагачувати свій раціон цим надзвичайно цінним продуктом. М’ясо раків - це легкозасвоювані повноцінні білки, що практично не містять жиру чи вуглеводів. У 100 грамах ракових шийок не більше 77 калорій і зовсім немає шкідливого холестерину. Раки багаті на вітаміни А, Д, К, Е, В, а також мінерали: фосфор, магній, залізо, кобальт, сірка, калій, та фолієву і інші органічні кислоти, що благотворно впливають на весь організм, зміцнюють його опірність, стимулюють процеси ферментації та метаболізму. Варять раків в воді з сіллю і травами, в молоці та з додаванням вина, спецій, меду. З вареного м’яса готують різноманітні салати та соуси. Смак раків гармонійно поєднується з зеленими овочами, запеченою картоплею, рисом. Але найчастіше їх подають як самостійну закуску до пива, світлих сортів сухих вин, мартіні або шампанського. Раки - справжній трендовий делікатес для святкового столу!

Раки

Знайдено товарів: 10.

Показати 1-10 з 10 товарів

Активні фільтри